perjantai 2. syyskuuta 2016

Harmaata housua - Gray trousers

Nuoremmalla tyttärellä on housupula. Pääasiassa tyttörukka joutuu käyttämään isosiskon vanhoja vaatteita, mutta koska esikoinen ei suostunut hänen iässään käyttämään muita kuin hameita ja mekkoja, ei meillä juuri 104/110 senttisillä housuilla juhlita. Housuja peliin siis. Ensihätään ompelin omasta mekostani ylijääneestä joustotrikoosta perusleggarit. Nämä sopivat hyvin pidempien paitojen kanssa päiväkotiin.

Kaavana on Sporty Girl Ottobresta 4/2016. Todella kiva kaava. Istuu hyvin, etenkin kun vähän säädin hoikkavartiselle tyttärelle: Leveys on koosta 104 cm, mutta pituuden otin koosta 110.

Kuva ei ole mairitteleva, menivät käyttöön suoraan mökillä ja ennätin tämän kuvan juuri ja juuri napata ennen kuin pöksyt lähtivät juoksentelemaan ulkoleikkeihin...


My younger daughter does not have many trousers since she is mostly using her older sister's old clothes. Poor girl... Her sister refused to wear trousers indoors in her age so we hace only dresses and skirts then. I started with this pair of leggings. I used gray left over stretch jersey from my dress project.

The pattern is Sporty Girl from Ottobre 4/2016. Because my daughter is quite slim, the width is from size 104 and the length is from 110 cm.

The picture is not good. I barely had time to take this photo before she ran outside to play.

Ei kommentteja: