maanantai 20. lokakuuta 2014

Chini girl paitaKerroin aiemmin tilanneeni Chini girl -joustocollegea Fabriinasta. Eilen sain vihdoin jo jonkin aikaa olohuoneen nurkassa maanneet puoliksi leikatut osaset paidaksi asti.

Kaava on 4/2010 Ottobresta trikoopaidan ohje. Hihat piirsin koko pituudelta yhdeksi kappaleeksi. Selkeästi hieman trikoota paksumpi ja jämäkämpi kangas teki sen, että hihojen pystysaumat eivät istu niin hyvin kuin toivoin vaan jäivät hieman kiemurtamaan. Ehkä kangas hieman pehmenee pesuissa ja käytössä. Mielestäni nätti paita kuitenkin.

Hifistelin sen verran, että tilasin samalla Fabriinasta myös viisi kappaletta 116 senttisiä kokolappuja. Ne helpottavat myöhemmin paitsi harvapäistä äitiä, myös vaatteen pukijaa saamaan kuteet oikein päin niskaansa.

Mutta pidemmittä puheitta; tässä Esikoisen uusi paita.


Pahoittelen kuvanlaatua, mutta jouduin ottamaan sen eilen illalla ilman salamaa, kun kännystä oli loppumassa akku ja se ei suostunut sitä enää käyttämään... edit: Tuo näyttää muuten tuossa kuvassa ihan pinkiltä. Todellisuus on paljon rajumpi, kyseessä sellainen fuksianpunainen. Fabriinan tietojen mukaan aniliini.

Hihat on vielä käärittynä, kun nuo 116 senttiset vaatteet ovat vielä hinasen liian suuria. Pituutta neidillä taitaa olla jotain 110 cm paikkeilla. 110 senttisiä vaatteita vain ei mielestäni kannata enää tehdä kun jäävät kuitenkin niin pian pieneksi.

Paita lähti heti tänään käyttöön.

Ei kommentteja: