maanantai 2. huhtikuuta 2012

.. ja eikun saumuroimaan!

Kuten jo aiemmin sivumennen mainitsin, niin tilasin itselleni ensimmäisen oman saumurini. Tähän saakka olen surautellut lainasaumurilla. Vikana vain oli se, että kyseisen laitteen omistaja alkoi uhkailla sen takaisinperinnällä. Jouduin siis jälleen aktivoitumaan saumurinhankinnassa.

Sorruin HobbyHallin tarjoukseen Brother M-3034D -saumurista. Tilasin viimeisenä alennuksen voimassaolopäivänä siis sian säkissä 100 € alella, eli 399 €. Kyseisestä saumurista löytyvät kaikki vaatimukseni; differentiaalisyöttö, peitetikki, leikkuujäteroskis ja vapaavarsi.

Kone kotiutui perjantaina ja nyt olen sitä testaillut pääasiassa imujen ompelulla. Mielestäni varsin lupaavalta vaikuttaa tämän hintaluokan saumuriksi, hyvä hinta-laatusuhde - ainakin ommel on siistiä, langoitus helppo ja kääntyy vaivattomasti tiukoissakin mutkissa. Mikäli perushuollolla pysyy ehjänäkin kauemmin kuin pari vuotta niin olen tyytyväinen ostokseen...

Nyt pitää vielä odottaa se ompelukone sieltä huollosta (saan ylihuomenna!) niin pääsen kokeilemaan "oikeilla" ompeluksilla kuinka saumurointi onnistuu.

Ei kommentteja: